buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق درباره شیر 38 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 35

مو ضوع تحقیق : شیر

تهیه کننده : غلامعلی مهتر

آنچه باید درمورد شیر بدانیم :

مقدمه:

ضرورت مصرف روزانه شیر برای تمامی گروههای سنی همواره از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان های بهداشتی بین المللی از WHO و FAO توصیه شده است .

امروزه میزان مصرف شیر و فرآورده های آن در هر جامعه, یکی از مهمترین شاخص های توسعه فرهنگی به شمار می آید . بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن مصرف سالیانه 200 لیتر از این ماده غذایی ارزشمند , علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامت جسمی افراد , موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری آنان میشود .

افزایش توان کاری , طول عمر و پیشگیری از کار افتادگی زود هنگام , از دیگر مزایای مصرف روزانه آن است .

این ویژگی ها زمانی تحقق خواهد یافت که مصرف شیر در تمام طول زندگی تداوم داشته باشد و مصرف آن در هیچ مقطع سنی قطع نشود. برای اینکه فردی به طور مداوم بتواند از شیر استفاده کند و نسبت به مصرف آن دچار عدم تحمل نشود, لازم است بعد از دوران شیر خوارگی نیز نوشیدن آن را ادامه دهد. در غیر این صورت , تولید آنزیم هضم کننده قند شیر یا لاکتاز در بدن قطع شده و در نتیجه فرد نسبت به مصرف آن در میانسالی و یا کهنسالی , دچار عدم تحمل ویا عوارض گوارشی ناشی از آن ,از جمله نفخ معده , دلپیچه و حتی اسهال خواهد شد.

بررسی های انجام شده در زمینه پذیرش شیر و یا عدم پذیرش آن نشان می دهد که مردم کشورهای اروپای غربی 2درصد و ساکنان آفریقایی و آسیایی بیش از90 درصد نسبت به شیرعدم پذیرش دارند.این میزان عدم پذیرش صرفاً نشانگر قطع مصرف شیر پس ازدوران شیرخوارگی در میان مردم کشور های آفریقایی و آسیایی است.

اگر چه تولید شیر در کشور ایران طی سال 1380 بالغ بر 6/5 میلیون تن بوده , اما بر اساس آمار موجود , مصرف سرانه شیر و فرآورده های آن , با توجه به هدر رفتن بخش عمده ای از شیر در تولید به صورت آب و پنیر ویا ضایعات غیر قابل اجتناب , 75 کیلوگرم ویا کمتر از آن است.

رژیم غذایی

برنامه ریزی برای رژیم غذایی صحیح , بیش از هر چیز , نیازمند آگاهی از میزان مواد ضروری مورد نیاز بدن ازجمله پروتئین ها , املاح و ویتامین هاست.

شیر و فرآورده های شیری به دلیل تنوع و تعدد ترکیبات موجود در آن , ارزش غذایی فراوانی دارد که به اختصار در جدول شماره دو ارائه شده است.

با مقایسه مقادیر توصیه شده از سوی کارشناسان و متخصصان و همچنین ترکیبات شیر و فرآورده های آن , می توان در یافت که سهم این مواد غذایی ارزشمند در تامین نیاز بدن تا چه اندازه مهم و قابل توجه است . میزان درصد تامین این مواد در سنین مختلف با مصرف نیم لیتر شیر در جدول شماره سه برای بهره گیری بیشتر فراهم شده است .

یادآوری:

کشورهای مختلف از جمله آمریکا ، کانادا و کشور های اروپایی با توجه به شرایط اقتصادی و اقلیمی ، هر کدام الگوی غذایی خاصی را پیشنهاد کرده اند که به میزان قابل ملاحظه ای با الگوی پیشنهادی WHOوFAO متفاوت است و بویژه از نظر پروتئین ، املاح و ویتامین ها ، مصرف مقدار بیشتری از آن توصیه شده است.

جدول 1 _ جیره پیشنهادی غذایی FAO ، WHO (مرجع 1)

سن سال

وزن کیلوگرم

انرژی کیلوکالری

پروتئین

گرم

مواد معدنی

ویتامین ها

کلسیم

فسفر

آهن

A

میلی

گرم

D

میلی

گرم

گروه B

C میلی

گرم

B1

B2

نیاسین

اسیدفولیک

B12

3_1

13

1360

16

500_400

500_400

10_5

25/0

01/0

5/0

8/0

9

100

9/0

20

6_4

20

1830

20

500_400

500_400

10_5

3/0

01/0

7/0

1/1

12

100

5/1

20

9_7

28

2190

25

600_500

600_500

10_5

4/0

0025/

9/0

3/1

5/14

100

2

20

12_10

38_36

3600_2400

30

700_600

700_600

10_5

6/0

0025/

1

6/1_4/1

17_15

100

2

20

15_13

51_49

2900_2500

37_30

700_600

700_600

24_10

8/0

0025/

2/1

7/1_5/1

19_16

200

2

30

19_16

62_54

3000_2300

38_30

600_500

600_500

28_10

1

0025/

2/1_1

8/1_4/1

20_15

200

2

30

بالغین

65_55

3000_2200

36_30

500_400

500_400

28_10

1

0025/

2/1_1

8/1_3/1

19_13

1200

2

30

زن آبستن

_

350+

38

1200_1000

1200_1000

28

1

01/0

01/0+

2/0+

3/2+

400

3

30

زن شیرده

_

550+

46

1200_1000

1200_1000

34

5/1

01/0

2/0+

4/0+

7/3+

300

2

30

(شیر پاستوریزه به تنهایی غذایی کامل، با ارزش و سرشار ازمواد قندی است.)

(شیر پاستوریزه ، منبع بسیار غنی از ویتامین های گروهB است.)

(مصرف روزانه نیم لیتر شیر 50 درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تامین می کند.)

کمبود کلسیم = پوکی استخوان

(با مصرف روزانه 50 گرم پنیر پاستوریزه 50% کلسیم و فسفر مورد نیاز بدن تامین می شود.)

جدول 2_ترکیبات اصلی صد گرم شیر و فرآورده های آن

(مرجع 1و2)









سایر محصولات :
تحقیق درباره شیر 38 ص

تحقیق درباره شیر...

پاورپوینت روستای کندوان

پاورپوینت روستای کندوان...

دانلود مقاله رجیستری چیست

دانلود مقاله رجیستری چیست...

مقاله تعریفی جامع و مانع از تمثیل و بین تمثیلی

مقاله تعریفی جامع و مانع...

تحقیق در مورد باسالت، خواص و کاربردها

تحقیق در مورد باسالت، خواص و...

دانلود مقاله رجیستری ویندوز

دانلود مقاله رجیستری ویندوز...

تحقیق درباره رژیم غذایی در نوجوانان 44 ص

تحقیق درباره رژیم غذایی در...

دانلود مقاله رجیستری Registry

دانلود مقاله رجیستری Registry...

مقاله درباره تمرکز

مقاله درباره تمرکز...

تحقیق در مورد بازماندگان شاهنامه

تحقیق در مورد بازماندگان شاهنامه...

تحقیق درباره رژیم غذایی در نوجوانان 28 ص

تحقیق درباره رژیم...

پاورپوینت فصل چهاردهم تئوری حسابداری تالیف بلکویی

پاورپوینت فصل چهاردهم تئوری حسابداری تالیف...

دانلود مقاله رجیستری حافظه های الکترونیکی Flash memory و RAID چیست لپ تاپ های کوچک

دانلود مقاله رجیستری...

تحقیق درباره روش های تهیه کمپوست 16 ص

تحقیق درباره روش های تهیه کمپوست...

پاورپوینت در مورد نمونه تابلوهای نمایش .

پاورپوینت در مورد نمونه...

دانلود مقاله رتبه بندی صفحات یا پیج رنک

دانلود مقاله رتبه بندی...

تحقیق در مورد با معماران عصر دیجیتال اندیشه های مایکل پورتر 10 ص

تحقیق در مورد با معماران عصر دیجیتال...

مقاله یادی از معلم نمونه

مقاله یادی از معلم نمونه...

دانلود مقاله ربوکاپ

دانلود مقاله ربوکاپ...

تحقیق درباره رشد نوزاد 16 ص

تحقیق درباره رشد نوزاد...

پاورپوینت در مورد درصد .

پاورپوینت در مورد درصد ....

تحقیق در مورد اینترنت و فایروال

تحقیق در مورد اینترنت...

تحقیق درباره خواص و فواید مواد غذایی 13 ص

تحقیق درباره خواص...

پاورپوینت روستا زرشک

پاورپوینت روستا زرشک...

دانلود مقاله ربات

دانلود مقاله ربات...

پاورپوینت چگونه فرزندانمان اهل نماز شوند؟ .

پاورپوینت چگونه فرزندانمان...

تحقیق درباره خشک کردن قارچ خوراکی 17 ص

تحقیق درباره خشک...

دانلود مقاله ربات بی سیم توپ جمع کن با کنترل تحت وب

دانلود مقاله ربات...

تحقیق در مورد ایمنی در مقابل مواد شیمیائی

تحقیق در مورد ایمنی در مقابل...

پاورپوینت روح سازمان های جدید

پاورپوینت روح سازمان های جدید...

تحقیق درباره تغذیه کودکان 34 ص

تحقیق درباره تغذیه کودکان 34 ص...

پاورپوینت چگونه یک نماز سه رکعتی بخوانیم؟ .

پاورپوینت چگونه یک نماز...

دانلود مقاله رایانه، رایانگر یا کامپیوتر

دانلود مقاله رایانه، رایانگر یا کامپیوتر...

پاورپوینت روان شناسی عشق 9 اسلاید

پاورپوینت روان شناسی عشق 9...

تحقیق درباره تغذیه و بهداشت 42 ص

تحقیق درباره تغذیه و بهداشت 42...

تحقیق در مورد ایران وانقلاب دیجیتال

تحقیق در مورد ایران وانقلاب دیجیتال...

دانلود مقاله رایانه

دانلود مقاله رایانه...

پاورپوینت چگونه یک نماز چهار رکعتی بخوانیم؟ .

پاورپوینت چگونه یک نماز...

تحقیق درباره تغذیه نوزادان 20 ص

تحقیق درباره تغذیه نوزادان 20 ص...

دانلود مقاله راه‌هایی برای بهبود وب‌سایت‌ تجاری

دانلود مقاله راه‌هایی برای بهبود...

پاورپوینت در مورد نکته ها .

پاورپوینت در مورد...

پاورپوینت روابط عمومی از نظر تا عمل

پاورپوینت روابط عمومی از نظر...

تحقیق در مورد ایران و جهانی شدن

تحقیق در مورد...

تحقیق درباره تغذیه سالمندان 39 ص

تحقیق درباره تغذیه سالمندان 39 ص...

دانلود مقاله راه‌اندازی یک سرور DHCP

دانلود مقاله راه‌اندازی یک...

پاورپوینت نقطه ها در طبیعت .

پاورپوینت نقطه ها در طبیعت ....

تحقیق درباره تبرید مواد غذایی 17 ص

تحقیق درباره تبرید مواد غذایی...

مقاله درباره تورم

مقاله درباره تورم...

دانلود مقاله راههایی برای بستن پنجره های ویندوز

دانلود مقاله راههایی برای بستن پنجره های...

پاورپوینت رهبری 75 اسلاید

پاورپوینت رهبری 75 اسلاید...

7 طرح سری درس ریاضی نهم پی دی اف بدون نام و مشخصات
هفت طرح درس روزانه آماده ریاضی نهم به شکل پی دی اف بدون نام و مشخصات
3 طرح درس سالانه و 3 طرح درس روزانه ریاضی متوسطه اول به شکل ورد
اثرات متقابل اکوسیستمهای کشاورزی و اکو سیستمهای طبیعی 10 ص
prokaryotes مطالعه شناسایی Pseudomonas syringae در خاک و گیاه با استفاده از روش تشخیص مستقیم ورد 13
امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت و نقش آن در نگهداری کارکنان 33 ص
الگوریتم های ژنتیکی به کاربره شده در مدیریت ترافیک هوایی 25 ص
اطلاعات در مورد تصمیم گیری برای مدیریت میانی 13 ص
اصول مدیریت و رهبری 26 ص
آینده مدیریت منابع انسانی 16 ص
گزارش تخصصی درس ریاضی متوسطه اول
تأسیس شرکت حسابرسی (پروژه کارآفرینی رشته حسابداری)
مجموعه سوالات ریاضی دهم و هندسه دهم به شکل ورد و پی دی اف
تحقیق درباره روشهای جمع آوری و دفع زباله
اساسنامه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل
تحقیق درباره بهـره و ربـا در اسـلام
تحقیق درباره طراحی میکسرها و کاربردهای آنها
مقاله درباره ام آر آی ،تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) 20 صفحه به صورت ورد
مقاله روش های نوین در تدریس ادبیات فارسی دوره ابتدایی 13 صفحه به صورت ورد
پنج کتاب اصلی John W. Creswell به زبان انگلیسی درباره روش تحقیق،راهنمایی جامع برای دانش جویان با فرمت pdf و کیفیت عالی
تغذیه دی اکسید کربن 46 ص
تصفیه بیولوژیکی پسآب صنعتی در پتروشیمی آبادان 31 ص
تصفیه آبهای صنعتی 19 ص
ترکیبات شیمیایی چای 12 ص
تخریب فلزات با عوامل غیر خوردگی 13 ص
تحقیق زیست شناسی درباره آوند چوبی 19 ص
تحقیق زیست شناسی درباره آوندها 17 ص
تحقیق درباره پوست خزندگان 21 ص
تحقیق درباره پس‏آبهای صنعتی 14 ص
تحقیق درباره مرگ ستاره 61 ص

کلمات کلیدی :فرآورده های مصرف وزانه مورد نیاز نیم لیتر شیر پاستوریزه دول ماره 400500 40010 کشور های رزش ذایی فرآورده میزان وزانه پذیرش پاستوریزه ویتامین پروتئین
  • ۹۶/۰۸/۱۲
  • میلاد میلادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی